Het geheim van een hemeltje van zijde

09-01-2011

Terugkijkend op de afgelopen tijd merk ik dat ik nog steeds heel erg blij word van de materialen waarmee ik kan werken. Ik kan mij verbazen over zijde. Als je daarmee werkt voel je de warmte die het kan geven, maar ook hoe sterk een enkele draad is, maar het allermooiste is wel het geluid. Het lijkt haast op het ruisen van de zee of een zomerbries door de bomen.

Soms heb je het geluk dat je bij iemand thuis het hemeltje kan/mag plaatsen. De sfeer en het gevoel dat dan meteen in het kamertje komt te hangen is onbeschrijfelijk. Van een leuke babykamer met fijne spulletjes verandert het dan in een bijzondere plek met een serene rust en warmte. Ik prijs  mijzelf gelukkig dat ik dit mag brengen en hiermee kan werken.

Een vleugje hemelse zachtheid boven het wiegje van je kleintje. Gemaakt van pure zijde, zorgen deze wiegenhemels voor een serene sfeer en bescherming tegen de elementen.

De zijden hemel is gemaakt van 100% pure,  zijde. Het zijden hemeltje is gemaakt van  een laag roze en een laag blauwe zijde. Deze drapeer je over elkaar, dit geeft een purperen gloed die garant staat voor een rustgevende sfeer, zodat je baby, peuter of kleuter in alle rust kan slapen en groeien. Beschut en koesterend voor je kindje.

Mamma maakt tentjes voor baby’s zegt Sophia van 4, want hoe vertel je nu wat mamma voor werk doet op het atelier. Mijn 2 jongste kinderen hebben ze allebei nog steeds bij hun bedje hangen. Weliswaar vastgeknoopt aan de spijltjes, maar ze zijn er nog steeds. Ik heb ze wel eens weggehaald om te wassen, maar ze vonden het zo kaal!

Onlangs hebben we voor Sophia een peuterbedje gekocht, maar we mochten het niet neer zetten. Opeens kwam het hoge woord er uit…ze wilde haar tentje houden! Ach kindje toch, natuurlijk mag dat…dus hebben we het omgedoopt tot een prinsessen bed met een roze blauwe hemel.

Geweldig toch!  Soms is het leven zo simpel.

Winkelwagen
De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2485 reviews.
Scroll naar boven