Lente kriebels

Het is bijna weer zover. Ik voel het aan alles, de lentekriebels slaan weer toe.

Als de dagen weer langer worden en je s’ochtends weer in het licht naar school of werk kan fietsen, dan krijg ik dat lente gevoel. De sneeuwklokjes staan al weer een week of 3 te stralen in het hoekje van de tuin en stiekem heb ik al weer wat kasgekweekte narcisjes op de vensterbank gezet, gewoon omdat de gele kleur je zo goed doet na al het donkere.  De aarde is zich al langere tijd aan het voorbereiden op het voorjaar. Zonder dat we daar weet van hebben zijn de sappen al weer aan het stromen , en staat alles op het punt om uit te lopen. Afgelopen zondag hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten. Lekker in de speeltuin, de kinderen uitgelaten door de heerlijke warmte die je weer door en door kan verwarmen, en natuurlijk wilden ze hun jassen uit, maar moeder gooide natuurlijk weer roet in het eten…

In voorbereiding op de echte lente die komen gaat, want het is tenslotte nog februari, heeft koning winter bij ons nu echt plaats moeten maken voor moeder aarde. Ook al is er nog een vorst periode aangekondigd, het was tijd…De wortelkindertjes vinden weer hun plekje in de stronk, ze vinden elke dag wel weer een nieuw plekje dankzij onze kinderen, en er worden weer voorbereidingen getroffen voor nieuwe bewoners van ons hoekje.

Ook bij MijnHemeltje en LieverSpelen stromen de nieuwe producten weer binnen. Speelgoed om lekker mee buiten te spelen zoals de nieuwe houten schommel  en bellenblaas/zeepbellenmaker. Op baby gebied is er heel erg veel gaande, maar daar over later meer, en natuurlijk nieuwe producten om de seizoenen ook in het huis mee te kunnen versterken. Nieuwe flanellen lappen in lente kleuren, Pakketjes van Pippilotta zoals Slakkenkindje en Lentehutje Nieuwe kaarten met slakjes en er is nog meer onderweg vanuit Duitsland waarvan een kleine preview  Er zal vast nog veel meer komen, Het begin is er. Veel plezier!

Neem eens een kijkje op de site van Atelierpippilotta Ik heb lang niet alles in de collectie, maar kan alles voor u bestellen. Dan heeft u het in 2 a 3 dagen in huis.

Geef een reactie

De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 981 reviews.