Barnsteen ketting voor baby en kind

Barnsteen ketting

 

De barnsteen of amber ketting en armbandjes voor kinderen en volwassenen  zijn in de landen om ons heen,  met name de Baltische staten, zeer veel gebruikt om hun heilzame werking.Ze zijn bij veel winkels te verkrijgen wordt ook geadviseerd door verloskundigen om te gebruiken bij het krijgen van tandjes, door de pijnverzachtende en helende werking.

Waarvoor gebruik je Barnsteen

Barnsteen heeft een krachtige reinigende werking van lichaam en energielichaam.
Het helpt het lichaam negatieve energie en pijn omzetten in positieve energie waardoor het stabiliteit, vrolijkheid en creativiteit stimuleert. Het is vooral goed bij het jonge kind. Het helpt bij het krijgen van de tandjes en kiezen maar ook bij het aangaan van nieuwe ervaringen als school en andere gebeurtenissen. Deze kunnen nog wel eens spannend zijn.
Het geeft zijn krachten af door het op de huid te dragen. Het voelt niet koud aan en is zeer licht van gewicht.  Bij baby’s en kleine kinderen helpt barnsteen beter als de moeder de steen eerst een tijdje gedragen heeft.

Er wordt nog wel eens gedacht dat Barnsteen als bijtring gebruikt dient te worden, dit is zeker niet het geval!

Het wordt gevonden in diverse kleuren als Honing, Cognac, ecru en zwart. De mooiste kleurcombinaties kunnen hierdoor worden samengesteld voor de kettingen en armbandjes. We leveren diverse combinaties, ook met andere edelstenen als rozenkwarts en groene aventurijn.
Bekijk de ruime collectie barnsteen ketting in onze webwinkel.

Wat is Barnsteen

Barnsteen is eigenlijk geen steen maar gefossiliseerde hars van eeuwenoude naaldbomen (soms met ingesloten luchtbelletjes en fossielen) van ongeveer 50 miljoen jaar oud. Copalis een jonge variant en is tussen de 100 en 3 miljoen jaar oud.  Het is heel erg zacht en licht en kan beschadigen of smelten onder invloed van zuren, oplosmiddelen en vuur.

LET OP !
Voor alle sieraden en artikelen met kleine onderdelen geldt natuurlijk dat dit niet gedragen of gebruikt mag worden zonder toezicht van een volwassene, ook niet tijdens het slapen. Tevens dient u erop te letten dat een baby of het kind niet gaat kauwen op de ketting, dit in verband met het risico van verstikking  van de kleine onderdelen.

 

Winkelwagen
De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2504 reviews.
Scroll naar boven