Michael transparant gratis downloaden

Michael.

De Michael’s tijd vind ik zelf een hele prettige tijd, ik hou erg van het wisselen van de seizoenen.michael
De herfst is voor sommige mensen een tijd van stilstand en afbraak. De bladeren vallen van de bomen, de natuur lijkt stil te gaan staan, alles naar binnen gekeerd. Voor mij persoonlijk is het juist een tijd van terug naar de basis na de vrijheid van de zomer, even terug bij jezelf ook. Niets heerlijker dan in september weer in de frisse ochtendlucht naar school fietsen, of in het bos op zoek naar de schatten van de natuur.

En dan is daar op 29 september Michael.
Altijd sneller dan je denkt.
En wat is het heerlijk om samen met de kinderen alle gevonden schatten mee naar binnen te nemen en in huis nog van na te genieten.
Ik probeer ook altijd een transparant op te hangen, vergeet het wel eens, of ben gewoon te laat, maar meestal lukt het wel. De kinderen vinden het prachtig, die herkenning van het vorige jaar of hee…die heeft juffie ook. Later als ze ietsje groter zijn samen met ze patronen uitzoeken of zelf maken voor hun eigen kunstwerkjes met zijdevloeipapier. Lekker kliederen met behanglijm en toveren met de kleuren.zijdevloeipapier 22x22

Vandaar dit keer een gratis te downloaden transparant met een afbeelding van Michael die de draak verslaat.
Dit exemplaar was een van mijn eerste pogingen zo’n 20 jaar geleden (en dat is te zien). Ik ben erg benieuwd naar jullie resultaten!!

Ga aan de slag met je eigen draak, misschien is het maken van deze transparant jouw draak wel deze herfst…

Je Kunt de transparant hier downloaden

 

drakenhol

One thought on “Michael transparant gratis downloaden

  1. Caroline Koster zegt:

    Beste Linda, ik heb heftig gebruik gemaakt van je silhouet. Net op de valreep 🙂 Dank je wel voor het delen. Helaas kan ik geen foto toevoegen anders had ik het graag met je gedeeld. Met groet, Caroline Koster

Geef een reactie

De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1009 reviews.