Over Mijn Hemeltje

Bij Mijn Hemeltje kun je – al sinds 2009 – terecht voor alles voor je baby en de babykamer. Alle producten zijn gemaakt op basis van biologische en/ of natuurlijke materialen. Naast babykleding, wollen ondergoed,  verzorgingsproducten, speelgoed en inrichting van je babykamer biedt Mijn Hemeltje een aantal unieke, onmisbare artikelen op basis van natuurlijke grondstoffen, die intern zijn ontworpen en nog steeds in eigen beheer worden geproduceerd. de Mijn Hemeltje Originals.

Ten eerste natuurlijk het zijden hemeltje voor wieg en ledikant, dat op maat wordt gemaakt en in de gewenste kleur – verantwoord – voor je wordt geverfd. Aanleiding voor de ontwikkeling van het zijden hemeltje is de wetenschap dat baby’s een beschutte omgeving nodig hebben om heel langzaam te kunnen wennen aan alle indrukken van de buitenwereld.Door een roze- en een blauwgekleurde sluier over elkaar te draperen wordt een ideale situatie gecreëerd: een rood-roze-blauwe rustgevende atmosfeer. Maar andere kleurencombinaties zijn uiteraard ook mogelijk.

Daarnaast hebben we het concept wollen onderleggers gemoderniseerd: voorzien van een vrolijk biesje aan de zijkant een onmisbaar product voor je baby. Wollen onderleggers gebruik je op de commode, in de kinderwagen, de autostoel of het wiegje. De onderlegger is ook makkelijk mee te nemen om je baby onderweg te verschonen.

Het biologisch aankleedkussen is ook een eigen product van Mijn Hemeltje, deze wordt al verkocht sinds 2010. Waar reguliere aankleedkussens helaas vol zitten met chemische stoffen, is deze versie letterlijk een verademing voor je baby. Ook ideaal als je de baby ‘s nachts bij je in bed wil leggen, veilig op zijn of haar eigen aankleedkussen.
Tot slot maakt Mijn Hemeltje ook nog boxkleden van wol en biokatoen in leuke prints, hoesjes voor het aankleedkussen, badstofbadcapes en waslapjes. Alles van natuurlijke en/ of biologische materialen. En toch prima betaalbaar.

Bij Mijn Hemeltje zijn alle producten op biologische en natuurlijke basis gefabriceerd. Speciaal gericht op pasgeborenen, dus zonder giftige stoffen of heftige vormen en kleuren die leiden tot overvloedige prikkeling; prikkels waar een baby zich nog niet voor kan afsluiten.

Alle producten zijn via de website te bestellen, maar je bent ook van harte welkom in de winkel/ het atelier in Rotterdam. We staat voor een persoonlijke benadering. Denken graag met je mee en kan je op basis van jaren ervaring goed adviseren.

Tot slot nog even dit; de eigen producten van Mijn Hemeltje zijn uniek en bijzonder. Dat weerhoudt anderen er helaas niet van om te proberen ze na te maken. Trap hier niet in, want de kwaliteit van de namaakproducten haalt het niet bij de originele en oorspronkelijke producten van Mijn Hemeltje. Neem bij twijfel contact met ons op via info@mijnhemeltje.nl