Over Mijn Hemeltje

Bij Mijn Hemeltje kun je, al sinds 2009, terecht voor alles voor je baby en de babykamer. Onze babykleding, wollen rompers, wol/zijde strikmutsjes, verzorgingsproducten, speelgoed en inrichting van de babykamer zijn veelal gemaakt van biologische en/of natuurlijke materialen. In eigen atelier ontwerpt en maakt Mijn Hemeltje unieke en onmisbare artikelen van natuurlijke stoffen zonder giftige stoffen en met zachte kleuren. Speciaal gericht om een zachte, fijne omgeving te bieden aan pasgeborenen. Deze Mijn Hemeltje Originals zijn bijvoorbeeld antroposofische zijden hemeltjes voor wieg en ledikant, wieg- en ledikantbekleding, wollen onderleggers, aankleedkussens, boxkleden, hoezen, badstofcapes, baby en kinderkleding, waslapjes en lappenpopjes.

Kom eens kijken in onze winkel voor (houten) speelgoed, (vrije school) hobbymaterialen, euritmieschoenen, boeken en prentenboeken, seizoenstafelproducten, baby- en kinderkleding, verzorgingsproducten en meer! Je kan natuurlijk via de site bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel en atelier in Rotterdam. We geven je graag een persoonlijk advies.

Tot slot nog even dit; de eigen producten van Mijn Hemeltje zijn uniek en bijzonder. Dat weerhoudt anderen er helaas niet van om te proberen ze na te maken. Trap hier niet in, want de kwaliteit van de namaakproducten haalt het niet bij de originele en oorspronkelijke producten van Mijn Hemeltje. Neem bij twijfel contact met ons op via info@mijnhemeltje.nl.

Linda, Marieke en Dantiëlle
Team Mijn Hemeltje