Over Mijn Hemeltje

Bij Mijn Hemeltje kun je al sinds 2009 terecht voor alles voor je baby en de babykamer. Onze babykleding, wollen rompers, wol/zijde strikmutsjes, verzorgingsproducten, houten speelgoed en inrichting van de babykamer zijn gemaakt van biologische en/of natuurlijke materialen en geadviseerd door de natuurlijke kraamzorg. In eigen atelier ontwerpt en maakt Mijn Hemeltje unieke en onmisbare artikelen van natuurlijke en gecertificeerde materialen. Speciaal gericht om een zachte, fijne omgeving te bieden aan pasgeborenen. Deze Mijn Hemeltje Originals zijn bijvoorbeeld antroposofische zijden hemeltjes voor wieg en ledikant, wieg- en ledikantbekleding, wollen onderleggers, wollen aankleedkussens, wollen boxkleden, hoezen,  en veel meer.

Inmiddels is Mijn Hemeltje uitgegroeid tot een allround  duurzaam warenhuis in Rotterdam voor het hele gezin, als Antroposofische winkel in Rotterdam zijn we uniek in onze soort en collectie.

Kom eens kijken in onze winkel voor houten speelgoed, vrije school producten, hobbymaterialen, materialen voor het maken van zonnekindpoppen, euritmieschoenen, boeken en prentenboeken, seizoenstafelproducten, wollen en wol/zijden ondergoed voor baby, kind en dames, verzorgingsproducten en meer! Je kan natuurlijk via de site bestellen, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel en atelier in Rotterdam. We geven je graag een persoonlijk advies.

Linda en Marieke
Team Mijn Hemeltje

Winkelwagen
De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2398 reviews.
Scroll naar boven