Ostheimer en meer

Deze periode stromen de nieuwe producten het pand en de site binnen.

Na een hele drukke zomerperiode heb ik eindelijk de tijd vrij kunnen maken om veel nieuwe producten te kunnen selecteren en bestellen. We hebben aardig wat nieuws van de firma Ostheimer geselecteerd voor onze klanten. Er komt als start een klein deel van de alom bekende dieren en seizoens items, maar de nadruk komt te liggen bij de accessoires voor de baby en peuterkamer. Denk hierbij aan de mobile, kapstokjes en zo meer. Verder komt ook de playstand in de shop dat vind ik persoonlijk erg leuk omdat dat zo’n item echt een aanwinst voor het spel kan zijn. stel je maar eens voor wat het allemaal zou kunnen worden. Daar kan de fantasie weer heel lang mee voort.

Ook zijn er nieuwe pakketjes om zelf te maken onderweg van Atelier Pippilotta. Dit zijn diverse pakketjes om te maken voor alle gelegenheden. Ook voor de baby/kinderkamer zijn er een paar leuke keuze’s gemaakt. Het regenboog item komt ook zeker hier weer in terug en dat is een persoonlijke favoriet. Het mag geen geheim zijn dat mijn hartje ligt bij regenboogkleuren, kabouters, paddenstoelen en aardbeien.  Hmm.. zou ik een voorkeur voor rood hebben?
Maar er komt nog meer aan… dat komt deze herfst nog, en zullen vooral producten zijn die mooi zijn voor in huis, op de seizoenstafel of gewoon om van te genieten. En ook producten die misschien van iets minder gerenomeerde firma’s afkomen, maar die een wat kleinere prijs hebben. Want dat vind ik dus zo belangrijk, dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat je voor je kinderen de meeste fijne producten kunt kopen maar dan wel voor elke beurs. Want laten we eerlijk zijn, Het kost best wel wat, maar ook de “goedkope producten”kunnen eigenlijk duur zijn. Ik noem dit de plastic niks producten. Als je na gaat hoe snel zoiets kapot is en in de prullenbak belandt, dan is goedkoop eigenlijk duurkoop. Je kunt beter èèn keer 15 of 20 euro uitgeven aan iets dat over 2 jaar nog heel is en bijv nog naar een volgend kindje kan of verkocht een 2e leven krijgt, dan dat je elke keer bij  de winkel een plastic prul van 2,99 koopt dat meestal nog geen dag leeft. (ik spreek uit ervaring).
Of met een verjaardag of 5 dec, dan is het toch geweldig als mensen iets “samen”geven,
zodat je kindje en misschien wel meer er nog jaren plezier van hebben?
Ik ga hier echt niet doen alsof ik “heiliger ben dan de paus”. Ook bij mij komen dit soort (plastic) speeltjes wel eens in huis, ook door mij zelf gekocht. Ook voor die artikelen geldt dat je dan beter voor de stevigere soort zoals een duplo, lego of playmobile kan gaan

Dus hou de site in de gaten want er komt nog veel aan!

 

Geef een reactie

De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 847 reviews.