Wasmiddel maken 2

Ik ben om!!

 

Echt waar, na een weekend van (vele) wassen binnen mijn gezin ben ik overtuigd.

wasgoed-1

In de eerste  instantie was ik wat sceptisch, want je wilt natuurlijk wel schone was. Mijn brouwsel bleef dun, wat ik ook deed.
Na wat speurwerk op t internet bij vele artikelen die al voor mij geschreven werden, werd t helder. de groene en witte marseille zeep blijven dun. De paarse lavendel wordt dik.   na 2  wassen vond ik de geur een beetje vreemd, wat onbestemd.  alsof je te weinig zeep gebruikt van een regulier merk. Na wat verder spitten en lezen blijkt dat meer mensen hier last van hebben. En wat bljjkt? dit is een soort van normaal. Ik had de geurolie er meteen  bij gedaan en vond daar niets van terug, ook vreemd. Hoeveel olie moet er dan wel niet bij?

Tot het kwartje viel, de olie moet samen met de azijn in het wasverzachter bakje!!!!! vanaf dat moment ben ik definitief om.  Het wazige water luchtje is weg, de was ruikt fris en is zacht door de azijn (hoe is het mogelijk) . En weet je wat het allerleukste is?? Met de witte was versie maak je heerlijk je hele badkamer en toilet schoon. door de soda (die in elke reguliere allesreiniger gebruikt wordt) vliegen alle zeepresten en kalk aanslag zo van de badkuip en glazen badwand. natuurlijk wel een sponsje gebruiken, het gaat niet vanzelf maar  verder!!!!

 

Wie in de gelegenheid is nodig ik uit om zeker een beetje wasmiddel te komen afhalen en uit te proberen.
Voor zo’n kostprijs kun je nog eens royaal doen :-))

schoonmaken200

 

 

 

5 gedachten over “Wasmiddel maken 2”

  1. Ik ga het zeker ook eens proberen maar welke geurolie gebruiken jullie? Is het etherische olie zoals in van die geurbrandertjes waar een theelichtje onder staat?

    Hartelijke groet,

    Lief

        1. Ja zeker! die is heerlijk.
          Je moet geen geur ala wasmiddel verwachten, het blijft heel subtiel. Heb zelf het beddengoed met lavendel gewassen en vind t heerlijk.

Reacties zijn gesloten.

Winkelwagen
De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2486 reviews.
Scroll naar boven