Kinderen en Media

Therapeuticum Helianth
Antroposofisch gezondheidscentrum  in Rotterdam Verzorgt elke maand interessante inspirerende lezingen en cursussen. Naast het bekende aanbod voor jonge ouders starten wij met nieuw aanbod voor ouderen en speciale doelgroepen.

Programma voor jonge ouders

Juni 15: — Kinderen en Media — Edmond Schoorel
We hebben vast allemaal als ouders / verzorgers wel eens vragen over de invloed van televisie, computer en andere media op onze kinderen. Laten we ze wel of geen televisie kijken? Is het goed om een kind toegang te geven tot een computer? En waarom wel, of niet?

Tijdens deze avond komt Edmond Schoorel ons iets vertellen over de invloed van beeldschermen en media op de ontwikkeling van het lagereschoolkind en krijgen we nieuwe handvatten aangereikt die ons kunnen helpen in de opvoeding van kinderen in de wereld van multi-media.

Datum:
Woensdag 15 juni 2011. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. We vragen je om 19.45 aanwezig te zijn, zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen.

Kosten:
7.50 euro p.p. voor Antroposana-leden. Niet-leden betalen 10 euro p.p. Graag contant en gepast betalen op de avond zelf.

Aanmelden:
Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Er is maar een beperkt aantal plaatsen! Dit kan per mail via <a href="patientenvereniging@helianth.nl ” target=”_blank”>patientenvereniging@helianth.nl Graag vermelden met hoeveel personen je komt.

2 thoughts on “Kinderen en Media

Geef een reactie

De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 906 reviews.