Natuurlijke zonnebrandcrème voor baby en kind

Je kinderen of eigen huid insmeren met een natuurlijke zonnebrandcrème? Dat kan met de biologische crèmes van Lovea Bio. Producten zonder onnodige chemische toevoegingen.

Nu de zomer echt gaat beginnen en de zon weer harder schijnt, breekt ook de tijd van het insmeren met zonnebrandcrème weer aan. Reguliere crèmes werken veelal op basis van chemische filters die het lijf binnendringen en UV-straling absorberen. De ingrediënten die in deze producten voorkomen blijken verre van goed voor de gezondheid. Zo zijn ze van invloed op de hormoonhuishouding, worden ze opgenomen in het bloed en beïnvloeden zij de moedermelk. 

Natuurlijke zonnebrandcrème zonder chemische toevoegingen

Gelukkig bestaan er natuurlijke en biologische alternatieven. Lovea heeft een lijn op de markt gebracht die natuurlijker zonnen mogelijk maakt. De gecertificeerde bio producten beschermen de huid op basis van een natuurlijk minerale filter. De mineralen vormen aan de oppervlakte van de huid een onzichtbare beschermingslaag waarmee UVA en UVB straling wordt gereflecteerd. De producten van Lovea bevatten geen ongewenste parabenen, kleurstoffen, synthetische parfums of nano-deeltjes en beschermen zowel lichaam als gezicht. De crème trekt snel in, is waterbestendig en laat geen vettige laag of witte waas achter op de huid. 

De ingrediënten van een natuurlijke creme

De biologische zonnecrème bevat vele ingrediënten die het product tot een natuurlijk alternatief maken: Tahitiaanse Monoi-olie, arganolie, kokosolie en vitamine E. 

lovea zonnebrandcreme factor 50Zonnebrand speciaal voor de kinderhuid

De baby en kinderhuid vraagt om de nodige aandacht en een speciaal product. Nu nalatig omspringen met het insmeren van de huid betekent later een grotere kans op huidkanker. De gevoelige kinderhuid vraagt om de juiste bescherming van een zonnebrandcrème. De crèmes van Lovea zijn er daarom in speciale uitvoering voor kinderen. Een hoge UV-bescherming, een waterbestendige formule en vrij van ongewenste toevoegingen.

De Lovea zonnebrandcrème is het ideale natuurlijke product voor deze zomer. Beschikbaar als zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30 en factor 50 variant voor kinderen.

Winkelwagen
De waardering van www.mijnhemeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2486 reviews.
Scroll naar boven